Eline Groenendijk, Register Vinoloog en wijn/spijs deskundige
“Mooie wijn komt voort uit pure passie”.

En mijn passie is ú te laten ervaren hoe mooi wijn is en op hoeveel momenten wijn een bijdrage kan leveren aan het geluksgevoel van uzelf en anderen.
Ik ben wijndocent en verzorg wijncursussen op SDEN 1,2 en 3 niveau voor zowel particulieren als horeca. Daarnaast werk ik voor diverse importeurs in de verkoop en promotie op beurzen en evenementen. Ik ben inzetbaar voor wijnadvies, proeverijen, masterclasses en bied een podium aan wijnproducenten door de Nederlandse particulieren markt, kennis te laten maken met zijn of haar wijnen. Samen met mijn partner, Wilco van den Baar, organiseer ik exclusieve wijn/spijs momenten: van kleine hapjes bij de wijn tot grote luxueuze diners en lunches.
U kunt mij benaderen voor alles wat met wijn te maken heeft door heel Nederland.
In overleg met u maak ik een offerte op maat.

eline@terra-wine.nl

Wilco van den Baar, Chefkok
Ik ben gastvrij van nature, straal rust uit, altijd gedreven, man met visie en doorzettingsvermogen, met groot geloof in mensen en realistische kijk op de organisatie!
“Creatief, vernieuwend, optimistisch, daadkrachtig en passie voor het vak”
Mijn beroep is nooit een keuze geweest, het is een ware “roeping”.
Na de 6de klas naar Hotelschool “De Rooi Pannen” in Eindhoven. Vervolgens opleiding van het S.V.H. (Stichting Vakonderwijs Horeca). Met trots ontving ik de culinaire onderscheiding: “De Cees Van Gaalen Prijs”. Een onderscheiding die zijn naam draagt en die jaarlijks wordt uitgereikt aan iemand die zich in de provincie Noord-Brabant heeft onderscheiden op culinair gebied.
Binnen de ‘sterrenwereld’ gestart bij restaurant “De Treeswijkhoeve** ” te Waalre, waar ik door Dick Middel weerd ontdekt ben als culinair talent. Vervolgens jaren in binnen en buitenland in toprestaurants gewerkt en zes jaar geleden voor mezelf begonnen als exclusieve Chefkok voor mensen thuis, bedrijven, huwelijken, partijen en events. Daarnaast heb ik mijn eigen kookstudio/evenementenlocatie voor kookworkshops, private dining, presentaties, vergaderingen etc.
eline@terra-wine.nl


PROEVERIJEN/EVENTS

Sorteren op:

Er zijn momenteel geen producten beschikbaar